Studio Nienke

Algemene voorwaarden paaldans kamp

Artikel 1: Aanmelding paaldans kamp studio Nienke

  1. Aanmelding voor het paaldans kamp geschied door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te verzenden. De aanmelding vangt aan nadat Studio Nienke het inschrijfformulier heeft ontvangen.

Artikel 2: Betalingsvoorwaarden

  1. Zodra de betaling voor het paaldans kamp binnen is staat de plek voor u definitief vast, het inschrijfgeld bedraagt €190 ,-
  2. Wanneer u om welke reden dan ook niet deel kunt nemen aan het paaldans kamp dient u dit 2 weken voor datum te melden, dan ontvangt u het gehele bedrag retour. Bij annulering 2 weken voor het paaldans kamp restitueren wij geen cursusgeld.

Artikel 3: Risico en aansprakelijkheid

  1. Het gebruik maken van het apparatuur, het volgen van een cursus van/bij Studio Nienke is geheel voor eigen risico van de cursist.
  2. Studio Nienke aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële of immateriële schade als gevolg van ongeval of letsel van de cursist.
  3. Studio Nienke aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de cursist.

Artikel 4: huisregels

  1. De cursist wordt geacht op de hoogte te zijn van de huisregels van Studio Nienke waar cursussen worden gegeven.

Artikel 5: rechtstoepassing

  1. Op deze voorwaarden en alle overeenkomsten door of met Studio Nienke aangegaan is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.
  2. Alle geschillen welke mochten ontstaan naar aanleiding van de overeenkomst tussen de cursist en Studio Nienke zullen worden beslecht door een bevoegde rechter in het arrondissement waar Studio Nienke is gevestigd.
  3. Door zijn inschrijving verklaard de cursist de algemene voorwaarden en de huisregels van Studio Nienke te accepteren.

 

Studio Nienke, kvk 08150060,btw nr. NL 10391289B01
Rabobank IBAN NL03RABO0125965656
BIC: RABONL2U

Cadeaukaart aanvragen?

Bestel direct

Nieuwsbrief?

Sponsors